vztah
Je Vojta Dyk nechutný, nebo geniální? Jde o jeho pozadí
Jsou jako dvě hrdličky. Vrkají spolu jako zamilovaní puberťáci. Je ale otázka, co bude za pár týdnů. Možná dní. Tatiana Dyková a...
Číst více
05.11.2024 | zajímavost
Vondráčková během StarDance trpí! Polívka ji opustil
Pro Lucii Vondráčkovou se StarDance může stát noční můrou. Za rumbu to schytala od porotců, není to ale jediná věc, která by ji...
Číst více
02.11.2024 | zajímavost
Patrasová všem vytřela zrak! Tohle Slováček nerozdýchá
Alkohol je metla lidstva, Dáda Patrasová o tom ví hodně. Nebo neví? Podle jejího manžela Felixe Slováčka si totiž neuvědomuje, že...
Číst více
05.10.2024 | zajímavost
Rozvod Hanychové na spadnutí? Tohle jsou prý jasné indicie
Agáta Hanychová si podle mnohých Miroslava Dopitu vzala jen proto, aby mohla u soudu s tatínky svých dětí tvrdit, že tvoří...
Číst více
20.09.2024 | zajímavost
Vondráčková a Polívka: Konec kvůli StarDance a Plekancovi?
Herečka ze seriálu Ulice bude další celebritou, jejíž vztah projde zatěžkávací zkouškou jménem StarDance. Pro Lucii Vondráčkovou...
Číst více
07.06.2024 | zajímavost
Jak se ve vztahu necítit osaměle? Tohle si musíte uvědomit a udělat!
Pochopení pocitů chronické osamělosti ve vztahu, který na první pohled vypadá romanticky, není nic jednoduchého. Navíc to není...
Číst více
13.12.2023 | zajímavost
Nevěru mi manžel odpustil, dorazilo ho něco mnohem horšího. Rozvedli jsme se, říká Leona
Jedno přísloví říká, že lež má krátké nohy a že s pravdou dojdete nejdál. Paní Leona už si to ale nemyslí. Jeden jarní večer měla...
Číst více
22.09.2023 | povídka
Moje nevěra udělala z manžela chlapa, říká Jana (30). Předtím byl slaboch a pitomec
Nikdy si se závazky nedělala těžkou hlavu. Když se vdala, v podstatě nic se pro ni nezměnilo. Jak sama říká, vždycky žila jen...
Číst více
15.09.2023 | povídka
Pravdu mi řekla až po svatbě. Obrovská zrada, říká Aleš (33). Fakt je tohle důvod k rozvodu?
Chodili spolu osm let, pak se vzali. Z lásky. Nic je k tomu nenutilo. Jejich okolí je pokládalo za vzor, pokud jde o kompromis a...
Číst více
01.09.2023 | povídka
Rozvedli jsme se kvůli jedinému slovu, nikdy ho ženám v posteli neříkejte, tvrdí Aneta
Najít v manželství správné koření i po deseti a více letech může být často dost obtížné. Aneta se vdávala ve dvaadvaceti letech,...
Číst více
11.08.2023 | povídka
Stránky
1
2
3
4
5
6
následující ›
poslední »