sex
Punková bohyně Debbie Harry: láska, drogy, rokenrol a zpívala dur i moll
Debbie Harry a Blondie, to nebyla jen hudba, ale i revoluce. Podle vzoru Marilyn Monroe si obarvila vlasy na platinovou blond a...
Číst více
19.03.2025 | osobnost
Woodstock. Čtyři dny míru, lásky a hudby, které změnily svět, se málem nekonaly
Květinový festival málem skončil dřív, než začal. Než se na pódiu rozezněly první tóny, hrozilo, že festival zruší místní úřady...
Číst více
01.03.2025 | zajímavost
Pouliční prostituce. Co všechno je žena schopná udělat, když ji život postaví do kouta
„Byla jsem na dně. Neměla jsem kam jít a nikdo mi nechtěl pomoct. Prostituce byla jediné řešení, které jsem viděla,“ svěřuje se...
Číst více
19.12.2024 | zajímavost
Hiphopový magnát Diddy u soudu. Je ve vazbě a hrozí mu doživotí
Letošní září zatkla americká policie známého hiphopového magnáta Diddyho. Jeho údajná vina narůstá do obludných rozměrů. Jako...
Číst více
12.11.2024 | osobnost
Co dělají žabí samičky, když se nechtějí pářit? Kam se hrabe naše bolest hlavy
Nedávná studie potvrdila zajímavý fakt: žáby si vyvinuly neotřelou metodu odporu, jen aby se vyhnuly „plnění manželských...
Číst více
25.10.2023 | zajímavost
Režisér Otakar Vávra vyhověl nacistům i komunistům, ale herečky vybíral tak, jak se říká. O kterých je řeč?
Vybavíte si hvězdy černobílých filmů? Mandlová, Baarová, Vítová, Kabátová a další a další. Většina z nich dostávala hlavní role...
Číst více
22.09.2023 | osobnost
Mladík připravil o život mladou maminku z toho nejstaršího důvodu, jaký svět zná
Zválená tráva, všude kolem krev a známky zápasu. Taková scenérie se naskytla náhodnému řidiči nedaleko Vrchlabí. Krásná horská...
Číst více
21.09.2023 | zajímavost