matka
Slavná manekýna Christy Turlington. Měla rychlý start a měkký pád do mateřství a stal se z ní filantrop
Příběh Christy Turlington je víc než jen pohádka o modelingu. Je to inspirace pro každého, kdo hledá smysl mimo materiální úspěch...
Číst více
16.07.2025 | osobnost
Sinéad O’Connor. Holohlavá rebelka a její bláznivé kousky
Sinéad O’Connor, ikona 90. let, se nikdy nebála šokovat a zanechala v hudebním světě nesmazatelnou stopu. Její největší hity...
Číst více
05.02.2025 | osobnost
Romská babička dělá drahoty. V azylovém domě se cítí lépe než u dětí
Je to tragédie, když několikanásobná matka musí žít v azylovém domě. Romská seniorka, která porodila šest dětí, může skončit pod...
Číst více
10.04.2024 | zajímavost
Ženy po třicítce jsou lepší matky, říká studie
Dnes už nikoho nepřekvapí, když žena svého prvního potomka porodí po třicítce, některé dokonce po čtyřicítce. Rodičky zkrátka...
Číst více
13.04.2023 | zajímavost
Zesnulou matku schovávala v mrazáku 10 let. Důvody fakt nepochopíte
Policie zadržela ženu, která deset let schovávala v mrazáku tělo své zesnulé matky. Své počínání Japonka vysvětlovala obavou, že...
Číst více
20.01.2023 | zajímavost
Zabila jsem své dvě děti, manžel se chtěl rozvést, řekla dispečerovi Brandi Worley
Vražedkyně Brandi Worley volala 17. listopadu 2016 na tísňovou linku, aby se přiznala, že pobodala a zavraždila své dvě děti...
Číst více
19.11.2022 | zajímavost
Matka s dcerou, které vypadají spíše jako dvojčata. Poznali byste, kdo je kdo?
Hitem sociálních sítí se stala matka s její o 24 let mladší dcerou. Sledující totiž měli velký problém s tím, aby uhodli, kdo je...
Číst více
31.10.2022 | zajímavost
Milada (59): Žárlím na vlastní dceru. Splnila si sen, na který já jsem neměla odvahu
Milada svou dceru miluje nadevše, je jejím jediným dítětem. S manželem Vaškem mají sice pohodový vztah, žádná vášnivá láska už to...
Číst více
06.10.2022
Anna (41): Dceři jsem prohledala pokoj, mé podezření se potvrdilo. Vysmála se mi, cítím se trapně
Několik týdnů sledovala, že s její dcerou není něco v pořádku. Chovala se jinak. Anna to připisovala tomu, že má stres ve škole...
Číst více
29.09.2022 | povídka
Monika Bagárová: Na výchovu malé Ruminky není sama. Z Prahy prchá, nový dům bude u Brna
Mladá zpěvačka se v červenci rozešla se svým bývalým partnerem zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem, který je otcem její dvouleté...
Číst více
26.09.2022 | zajímavost
Stránky
1
2
3
následující ›
poslední »