komedie
Příběh Earlova seznamu. Komedie o pokání, karmě a jednom exgaunerovi
V angličtině slovo earl znamená hrabě. Možná právě v tom spočívá hlavní poslání komediálního seriálu o gaunerovi, který se takto...
Číst více
09.04.2025 | zajímavost
Režisérku Poledňákovou okradli komunisté. Její syn sháněl tatínky po telefonu
Komedie S tebou mě baví svět baví už mnoho let. Soudruzi v Československé televizi s ní ale režisérku Marii Poledňákovou vyhodili...
Číst více
21.09.2024 | osobnost
Kačenku z filmu S tebou mě baví svět si vzala sekta. I další děti mají pohnuté osudy
Kdo by neznal komedii S tebou mě baví svět! Partička dětí s tatínky vyrazí do hor, aby zde společně prožili skvělá dobrodružství...
Číst více
31.10.2023 | zajímavost
Herec Lubomír Lipský: „Dědek od narození“ měl návod na věčné mládí. Energii mu dodávala i metalová kapela
V roce 2023, přesněji 19. dubna, by se dožil 100 let vynikající herec, „dědek od narození“, ale duší mladík až do vysokého věku...
Číst více
19.04.2023 | zajímavost
Jirka Mádl o filmu Deníček moderního fotra: Na Rambici jsem se těšil. Milujeme se léta a máme k sobě blízko
Když se v nějakém filmu objeví dvojice Jiří Mádl a Tereza Ramba, je to vždy záruka úspěchu. Jejich souznění, humor a hluboké...
Číst více
12.01.2023
Jak dnes vypadá "Stiflerova máma" ze slavné komedie
Jennifer Coolidge proslula rolí mámy Steva Stiflera v legendárních Prcičkách. Od doby natáčení komedie uplynulo více než 20 let...
Číst více
14.09.2022 | zajímavost
Opravdové kokosy na sněhu. Čím se legendární komedie inspirovala skutečným příběhem?
„Někteří lidi nevěří, že jamajskej bob zvítězí,” slavný popěvek zná v podstatě každý. Jedná se totiž o citaci z legendární...
Číst více
11.03.2021
Legendární Louis de Funès vděčí za svou genialitu cholerické matce. Malá Španělka mu dávala pořádně zabrat
Málokdo je více francouzský než Louis de Funès. Herec a scenárista, který se nesmazatelně zapsal do historie filmové komedie...
Číst více
04.01.2021
Nezapomenutelný Vladimír Menšík bavil lidi i dva dny před vlastní smrtí. Vzpomenete si na jeho poslední vtip?
Najde se někdo, kdo by neměl rád filmy, v nichž se objevil i Vladimír Menšík? Často komediální role, ale i ty velmi vážné dokázal...
Číst více
29.12.2020
Poslední vtip Vladimíra Menšíka jen dva dny před jeho smrtí. Jeden z nejlepších českých herců baví diváky dodnes
Najde se někdo, kdo by neměl rád filmy, v nichž se objevil i Vladimír Menšík? Často komediální role, ale i ty velmi vážné,...
Číst více
09.08.2020
Stránky
1
2
následující ›
poslední »