bezdomovectví
Pouliční prostituce. Co všechno je žena schopná udělat, když ji život postaví do kouta
„Byla jsem na dně. Neměla jsem kam jít a nikdo mi nechtěl pomoct. Prostituce byla jediné řešení, které jsem viděla,“ svěřuje se...
Číst více
19.12.2024 | zajímavost
Žena, která žije na ulici, vypráví svůj příběh: Dejte mi pokoj s chlapama. To si pověsím kámen na krk a je to to samý
Nemá rodinu, nemá přátele ani partnera. Přesto si nestěžuje, ačkoliv bydlení je nejisté. „Já se moc nebratříčkuju. Moc se...
Číst více
28.05.2024 | zajímavost
Z luxusu a koncertních sálů do bláta pražských ulic: Alenu zcela ovládal partner, bez něj se ocitla na dlažbě
Noty a hudba byly pro ni vším. Na klavír hrála do úmoru a finančně na tom netratila. V hudební slávě ji léta podporoval šikovný a...
Číst více
07.05.2024 | zajímavost
Útěk mezi bezdomovce. Příběh osudové chyby ženy z ulice
Jde to opravdu snadno a někdy ze dne na den. Vyspíte se a druhý den jste na ulici, ať už chcete, nebo ne. U paní Jany tomu osud...
Číst více
30.04.2024 | zajímavost
Žena, která žila pod mostem, vypráví svůj příběh
Žena, která žila na ulici, odtajnila svůj příběh. Sama konstatuje, že díky solidaritě a kamarádství druhých bezdomovců se...
Číst více
23.04.2024 | zajímavost
Romská babička dělá drahoty. V azylovém domě se cítí lépe než u dětí
Je to tragédie, když několikanásobná matka musí žít v azylovém domě. Romská seniorka, která porodila šest dětí, může skončit pod...
Číst více
10.04.2024 | zajímavost
Na sklonku života bez domova: Nečekaný osud paní profesorky
Čtyřicet let ji živila matematika, na stará kolena ji ale nezachránila. Spíš se dá říct, že ji stáhla až na samé dno. Příběh...
Číst více
02.04.2024 | zajímavost
Boj o život jedné holky z ulice. Nakonec přežila
První polovina jejího života byla jedna velká tragédie. Otčím ji týral psychicky, fyzicky a sexuálně, což ale neustála a...
Číst více
26.03.2024 | zajímavost
Žebrák vs. město. Napsali vyhlášku kvůli jednomu člověku
Kouřim vydala městskou vyhlášku namířenou proti jednomu jedinému žebrákovi. Jak s žebráky bojují ostatní města ve Středočeském...
Číst více
19.10.2016
Bydlení v kontejneru nabídneme bezdomovcům
Kontejnerové bydlení bude stát více než sedm milionů korun. Přesto se vyplatí. Lidé bez domova se postupně zařadí do společnosti.
Číst více
17.10.2016
Stránky
1
2
následující ›
poslední »