Tlačenka z hub, hlívové matjesy a další dobroty. Po skvělé sezoně je třeba uspokojit chuťové pohárky
Tlačenka z hub, hlívové matjesy a další dobroty. Po skvělé sezoně je třeba uspokojit chuťové pohárky

Autor: Martin Chalupa
chalupa@ctidoma.cz
Letos jsme zažili úžasnou houbařskou sezonu. Jistě si každý houbař naplnil spíž houbami. Je jedno, zda sušenými, nebo naloženými. A nyní nastává otázka, co s takovou úrodou? Jak jdou využít třeba sušené nebo naložené houby v kuchyni? Nechte se inspirovat zajímavými recepty, které můžou zpestřit dokonce i váš vánoční stůl.
Letos jsme zažili úžasnou houbařskou sezonu. Jistě si každý houbař naplnil spíž houbami. Je jedno, zda sušenými, nebo naloženými. A nyní nastává otázka, co s takovou úrodou? Jak jdou využít třeba sušené nebo naložené houby v kuchyni? Nechte se inspirovat zajímavými recepty, které můžou zpestřit dokonce i váš vánoční stůl.